Menang RM1, 000 dengan #SayaSihat anjuran #YeosMalaysia!
Santai

Menang RM1, 000 dengan #SayaSihat anjuran #YeosMalaysia!

Menang RM1, 000 dengan #SayaSihat anjuran #YeosMalaysia!

Menang RM1, 000 dengan #SayaSihat anjuran #YeosMalaysia! Woaaahhhh !!! Banyak betul !!! RM 1, 000 kot. Boleh beli macam-macam dengan hadiah tu. Senang-senang je #YeosMalaysia nak beri pada mereka yang bertuah bersempena kempen #SayaSihat.
Kempen #SayaSihat ini sebenarnya untuk menarik minat rakyat Malaysia supaya mengamalkan gaya hidup yang sihat. Almaklumlah, Fiqqq sendiri pun tidak jaga gaya hidup. Makan apa yang ada di depan mata, bersukan memang sangat jarang, tidur pula tidak menentu dan asyik duduk menternak lemak. Sama juga kah kita? Hahaha.
Jadi, #YeosMalaysia mengambil satu inisiatif untuk memberi kesedaran kepada semua tentang pentingnya menjaga pengambilan makanan seharian, diet yang seimbang dan melakukan aktiviti yang sihat supaya dapat mengeluarkan peluh semasa bersukan, bersenam dan sebagainya.
#SayaSihat bermula pada 13 Februari – 23 April 2017. Maka, jangan lepaskan peluang untuk sertai kontes yang #YeosMalaysia anjurkan.

Cara-cara Menyertai #SayaSihat bersama #YeosMalaysia:

1. Ambil gambar yang berkonsepkan aktiviti sukan dan kesihatan. Bagi mereka yang mempamerkan produk Yeo’s dalam gambar akan mendapat markah tambahan. (Fuyoooo … Ada markah bonus… Cingggg!!! Peluang untuk menang lebih cerah).
2. Muat naik gambar tersebut ke Instagram dan letak #SayaSihat bersama #YeosMalaysia. Pastikan ejaan untuk hashtag itu betul ya. Hihihi.
3. Pastikan akaun Instagram disetkan untuk tontonan umum. Ini memudahkan lagi pihak Yeo’s mencari pemenang dengan menggunakan hashtag tersebut.
4. Rajinkan diri anda untuk tag dua orang rakan melakukan aktiviti sukan atau rakan jaga diet anda untuk melengkapkan satu penyertaan.
Senangkan !!! Tiba-tiba Fiqqq rasa ingin cabar diri agar lebih sihat dan lebih aktif dalam melakukan aktiviti riadah atau bersukan. Selain daripada sihat, Fiqqq juga berpeluang untuk memenangi RM 1, 000.
Ehhhh … Sekejap … Bukan itu sahaja ya !!! Ada lagi ni …
Pemenang Pertama : RM 1, 000 Baucar tunai Sports Direct berserta produk Yeo’s.
Pemenang Kedua : RM 800 Baucar tunai Sports Direct berserta produk Yeo’s.
Pemenang Ketiga : RM 300 Baucar tunai Sports Direct berserta produk Yeo’s.
10 Pemenang Mingguan : RM 150 Baucar tunai Sports Direct berserta produk Yeo’s.
Apa tunggu lagi? Cergaskan diri. Banyakkan lakukan aktiviti riadah dan bersukan. Paling penting, jangan tinggal minum air minuman daripada Yeo’s untuk hilangkan dahaga dan kekal bertenaga semasa melakukan aktiviti. Gambar sila kongsikan di Instagram. Untuk mengetahui berkenaan #SayaSihat dengan lebih terperinci, layari www.yeos.com.my atau hubungi mereka di talian 1300-80-2828. Sihat dapat. Hadiahpun dapat. Kan … kan … kan ???
Afiq Halid
<p>Personal . Food . Event . Travel<br /> Kelab Blogger Ben Ashaari<br /> Host #fungryTV</p> <p>Instagram : @afiqhalid<br /> Facebook : Afiq Halid</p>
http://www.afiqhalid.com

2 thoughts on “Menang RM1, 000 dengan #SayaSihat anjuran #YeosMalaysia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top