Jubah Lelaki Moden oleh Fazreen Rafi : Style dan Ada Gaya
Santai

Jubah Lelaki Moden oleh Fazreen Rafi : Style dan Ada Gaya

Jubah Lelaki Moden oleh Fazreen Rafi : Style dan Ada Gaya

Jubah Lelaki Moden oleh Fazreen Rafi : Style dan Ada Gaya. Kita kalau nak pakai sesuatu, mesti cari yang styletrendy dan bergaya. Perlu selesa dan menyenangkan. Betul tak? Lebih-lebih lagi jubah, kurta atau baju melayu dan sebagainya. Sebut berkenaan jubah, sekarang ni, bukan setakat hari jumaat dan hari raya jer orang nak pakai jubah malah ada je orang yang menyarung jubah ke majlis kenduri kahwin. Kan … kan … kan … ? Sebab apa? Senang. Cuma sarung je. 
 
Fiqqq memang suka pakai jubah dan baju melayu juga. Fiqqq akan set warna baju melayu untuk dipakai setiap bulan. Kemudian, berapa kali pula nak pakai jubah. Ni spesis gigih la orang cakap. Hahaha. Sudah beli, kena guna. Dalam mencari jubah baharu untuk koleksi dalam almari, hati Fiqqq tertambat dengan Jubah Lelaki Moden oleh Rizq Design (Jubah Premium)
Masa Fazreen Rafi sarung jubah, terus jatuh hati. Kenalkan Fazreen Rafi? Ada berlakon drama di TV3 dan lain-lain. Tempoh hari Fazreen Rafi, geng Kelab Blogger Ben Ashaari dan Fiqqq bersesi sembang santai untuk memperkenalkan jubah Ip Man. Keluaran raya tahun ini. Nanti, lepas minta maaf waktu raya jangan berkungfu ya! 😀
HARI TERBUKA
Fiqqq dimaklumkan bahawa Fazreen Rafi akan perkenalkan jubah ini kepada umum. Jadi, jom lah datang ramai-ramai untuk lihat koleksi-koleksi lain yang style dan terkini. Maklumat hari terbuka seperti berikut:
Tarikh: 30 April & 1 Mei 2016
Masa: 10.00 pagi – 8.00 malam
Lokasi: Alam Avenue 2, Seksyen 16 Shah Alam
Style kan? koleksi jubah ini ada 10 warna yang menarik dan terbaik. Haishhhh. Tengok warna merah dengan hitam pun dah susah nak buat keputusan. Inikan kalau banyak pilihan. Lepas tu, kalau cuba sarung, confirm terus nak beli. Sebab kain dia memang sangat selesa, lembut, dan tak panas. Jubah bukan slim fit tapi kalau pakai memang akan nampak segak terletak atas badan. Jangan risau. Saiz pula S hingga XXL. Jika tidak silap, boleh buat tempahan andai kata nak tambah ikut citarasa sendiri. Tapi bayaran pun kena tambah juga lah ya.
HARGA JUALAN
Koleksi jubah & Kurta moden: Daripada RM 109 sehingga RM 229.
(Terdapat 3 koleksi jubah dengan 10 pilihan warna setiap koleksi, dan 1 koleksi kurta moden dengan 10 pilihan warna)
Jualan akan bermula pada 1 June 2016
Projek Istimewa
Projek ini melibatkan kolaborasi Jubah Lelaki Moden dengan Hafidz Roshdi pelakon Drama Tundukkan Playboy Itu yang ditayangkan di TV3. Terbaik baju ni. Nampak segak dan nampak macam Hero Remaja. Mana tahu rezeki pakai baju ni, raya akan datang dah tak raya seorang. Hahaha.
Instagram: Jubah Lelaki Moden
Atau cari je guna #jubahlelakimoden di media sosial. Mesti jumpa.
AGEN / DROPSHIP
Alang-alang bakal Hit dipasaran, jom cuba jadi agen/dropship Jubah Lelaki Moden. Mana tahu boleh jadi sumber pendapatan.
Berminat?
Dijemput datang ke butik kilang Jubah Lelaki Moden (seperti tertera di atas) untuk melihat dan merasai sendiri koleksi jubah dan kurta sempena Raya 2016. Kadar keuntungan yang menarik bagi agen, bermula dari 20% sehingga 50%. Agen boleh mula membuat PRE-ORDER bermula 30 April 2016 dan stok dijangka tiba pada 1 Jun 2016.
Afiq Halid

Personal . Food . Event . Travel

Instagram : @afiqhalid
Facebook : Afiq Halid

http://www.afiqhalid.com

16 thoughts on “Jubah Lelaki Moden oleh Fazreen Rafi : Style dan Ada Gaya

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back To Top