Food

Boat Noodle Shah Alam : Perghhh … Beratur !!!

Selalu juga dengar orang sembang berkenaan Boat Noodle ni. Makan itu, makan ini. Kemudian, siap makan bertingkat-tingkat mangkuk tu. Lihat siapa paling banyak makan. Hahaha. Rasa pula, ramai cakap makan di sini sedap. Apa lagi, Fiqqq kalau bab makan macam perlu cuba, try, test. Mana boleh terlepas peluang untuk makan. Kan … kan … kan !!!
Tapi … perghhhhh … Kena beratur derrr !!!
Lama juga lah menunggu. Alang-alang dah tertunggu lama maka tunggu lah sampai giliran tiba. Waktu menunggu tu macam sabar je lah tengok orang makan-makan tepi ni. Nasib baik behave masa tu. Hahahaha. Kalau hilang pedoman, malu je nanti. Almaklumlah, orang memotong laju dan tidak bagi signal macam boleh bawa bertenang tapi jangan bab makan. Lebih-lebih lagi makanan yang kita order sampai lambat. Boleh jadi Hulk. Kan ???

Jangan risau … Layanan di sini memang best. Sangat friendly dan boleh dikatakan cepat juga mereka hantar makanan walaupun ramai orang. Baik. Fiqqq kongsi gambar makanan pula. Nahhhh …

 

 

 

Memang sedap. Sebab itu ramai orang dan orang sanggup beratur panjang untuk makan di sini. Paling Fiqqq suka adalah roti yang cecah kaya pandan tu. Sangat sedap. Tambah pula air dia yang cukup rasa, cukup manisnya dan sedap lah senang cerita. Mungkin ini bukan untuk pertama kali datang. Fiqqq akan datang lagi untuk makan lebih banyak. Hahaha.
Nampak tak? Hahaha. Istighfar panjang bila tengok balik gambar ni. Huhuhu. Habis supnya dihirup. Tapi kita bayarkan. Tidak baik membazir. 😀
Inilah hasilnya atau jumlah yang dimakan tadi. Tapi, sikit sangat ni. Dan sebenarnya Fiqqq nak tambah lagi tapi ada urusan lain maka berhenti takat ini sahaja. Target seterusnya adalah 20 mangkuk. Seorang. Kalau makanan sedap mesti bolehkan? Hahaha.
Afiq Halid
<p>Personal . Food . Event . Travel<br /> Kelab Blogger Ben Ashaari<br /> Host #fungryTV</p> <p>Instagram : @afiqhalid<br /> Facebook : Afiq Halid</p>
http://www.afiqhalid.com

10 thoughts on “Boat Noodle Shah Alam : Perghhh … Beratur !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top