Food

Domino’s The Perfect Deal : Nak menang scooter limited edition

Domino’s The Perfect Deal : Nak menang scooter limited edition

Domino’s The Perfect Deal : Nak menang scooter limited edition. Kebelakangan ini, Fiqqq rajin betul makan Domino’s. Bukan sahaja suka rasa pizza yang sedap yang berkeju malah promosi yang dibuat sangat berbaloi. Kan … kan … kan ??? Kalah promosi Encik yang pakai topi merah tu. Hihihi. Dan kali ini ada benda yang lebih menarik …
Style dan comelkan motor ni? Haaaa … Lebih kurang dalam RM 15 000 lah kita untung kalau dapat motor ni. Dalam Malaysia, ada dua biji je motor ni. Jadi, kalau Fiqqq menang boleh bangga sikitlah cerita dia. Kalau menang … Kalau … Hahaha.
Dimaklumkan, kalau kita beli Fabulous Four + 2 Pizza Deals akan dapat 1.5L botol air Pepsi secara percuma. Selepas itu, resit jangan buang sebab ada kod yang perlu kita daftar untuk memenangi motor ini di The Perfect Deal Contest .
Segeralah Fiqqq beli banyak-banyak sikit. Mana tahu, dalam 10 Fiqqq submit entry satu terkena. Bersungguh betul nak menang ni. Hahaha. Lagi pun, apa ada hal kan kalau beli banyak atau selalu. Pizza Domino’s sedap kot!!!
Alang-alang sudah tercerita pizza Dominos ini sedap. Saja Fiqqq nak belanja gambar-gambar sepanjang sesi bersama blogger di Section 14, Petaling Jaya. Fuhhhh. Riuh sekampung. Seperti biasa Fiqqq mestilah dengan geng Kelab Blogger Ben Ashaari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiqqq ucapkan semoga berjaya lah kepada semua yang submit entry. Untuk ini, kita terpaksa bertarung ya. Motor tu ada dua sahaja. Fiqqq satu dan lagi satu itu, pandai-pandailah berebut. Hehehe.
Afiq Halid

Personal . Food . Event . Travel

Instagram : @afiqhalid
Facebook : Afiq Halid

http://www.afiqhalid.com

5 thoughts on “Domino’s The Perfect Deal : Nak menang scooter limited edition

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back To Top