Santai

ZALORA : Sandal untuk #raya2017

Beberapa hari lagi kita akan menyambut bulan Ramadan untuk tahun 2017. Mesti ada yang sudah buat persiapan untuk sambut Ramadan dan secara tidak langsung untuk Raya sekali. Kebaikan buat persiapan awal ialah boleh fokus sepenuhnya untuk ibadah dalam bulan Ramadan dan tidak perlu risau kehabisan stok barang-barang untuk raya nanti atau pun terpaksa bersesak-sesak ketika membeli-belah. Kan … kan … kan !!!
Sebut ‘bersesak-sesak’ kan … Fiqqq beli sahaja secara online di ZALORA (klik link ini : beli kasut sandal lelaki online). Jimat banyak. Bukan setakat jimat masa malah jimat duit minyak, duit tol, duit parking dan semualah. Hahaha. Fiqqq cuma perlu luangkan sedikit masa walaupun berada di atas katil, klik-klik, lihat gambar dan beli. Senangkan ? Hahaha.

 

Memandangkan akan pakai jubah pada hari pertama lebaran nanti, Fiqqq nak cari sandal yang simple, warna hitam atau warna gelap dan nampak sedikit ranggi. Senang cerita ada style lah sikit. Rambang mata juga apabila buka website Zalora. Rasa macam terpukau pun ada juga. Seolah-olah terngiang suara suruh beli. Hahaha.
ZALORA Faux Leather Gladiator Sandals macam menarik. Tinggal tiga pasang sahaja yang ada. Maka, segera klik Add To Bag. Hahaha. Nampak selesa, kena dengan citarasa dan harga berpatutan. Tunggulah beberapi hari lagi sampai lah di rumah. Alhamdulillah belum pernah ada pengalaman negatif sepanjang Fiqqq berurusan dengan ZALORA. Kudos!!!

 

 

 

Boleh dikatakan makin banyak page ZALORA yang Fiqqq tengok, makin banyak pula pilihan hati. Haihhhhh. Mengeluh sekejap. Hahaha. Mana yang Fiqqq minat tu memang perlu beli. Tapi, teringin juga beli sandal yang ada nama dalam industri fesyen ni. Haaaaa. Berangan. Hahaha. Harga pun tidak lah mahal di ZALORA ni. Hmmmm … Beli atau tidak beli?

 

 

 

Apabila kita ingin beil sesuatu barang, mesti nak cari yang selesa, senang, memudahkan dan lebih-lebih lagi nampak segak style dipakai. Bukan untuk mendapat pujian daripada orang tapi ikut keselesaan masing-masing. Waktu ada jualan murah beginilah Fiqqq nak merasa beli sandal yang ada diskaun. Hahahaha.
Fiqqq ingin sambung lihat sandal yang ada. Cukuplah kalau beli dua. Huhuhu. Satu untuk pergi mana-mana majlis berbuka puasa satu lagi untuk raya. Nak bawa pergi untuk tarawih pun tidak ada masalah. Asal kita selesa pakai untuk ke masjid. Bersegak-segak bukan sekadar di hadapan orang ya. Tidak salahkan kita bersegak ke rumah Allah? Huhu. Fiqqq nak sambung scroll page ZALORA.
Afiq Halid
<p>Personal . Food . Event . Travel<br /> Kelab Blogger Ben Ashaari<br /> Host #fungryTV</p> <p>Instagram : @afiqhalid<br /> Facebook : Afiq Halid</p>
http://www.afiqhalid.com

One thought on “ZALORA : Sandal untuk #raya2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top